‘Zij en haar vingers’

by

Afgepeigerd wierp ze zichzelf op haar opgemaakte bed. In haar slaapkamer was het stil, voor enkele minuten staarde ze naar het witte plafond. De kriebel in haar onderbuik riep al de hele dag om haar aandacht en pas nu kon ze er aan toegeven. Ze streelde zichzelf met haar nagels langzaam door haar donkere haren. De rilling schoot door haar lichaam heen, met een zachte kreun van verlangen blies ze haar adem uit. Ze bracht zich naar de rand van haar bed en ging zitten om haar zwarte blouse uit te trekken. Vervolgens maakte ze de knoop van haar spijkerbroek los en gleed deze over haar benen uit.

Ze stond op en bekeek haar lichaam in de spiegel tegen de muur. Enkel haar zwarte string bedekte nog een klein stukje van haar naakte lijf.

Ze was slank, had een volle C cup, haar donkere haar viel net op haar schouders en toen ze met de vingers van haar rechterhand haar broekje in ging, voelde ze het schaamhaar wat ze al enkele dagen had laten staan. Vaak hield ze het streepje netjes bij, maar de enige persoon die haar deze week daar zou aanraken was zijzelf en daarvoor voelde ze niet de behoefte zich te scheren.

Het licht van de lantaarnpaal scheen door de kier tussen de gordijnen op haar blanke huid, welke afstootte tegen het bloedrode dekbed. Ze had zich met haar hand in haar string in het midden van het bed laten zakken. Haar vingers voelden door haar ongeschoren haar naar haar schaamlippen, waar ze met haar middelvinger haar clitoris opzocht.  Bij de eerste aanraking huiverde ze, waarna ze zachtjes kreunde. Haar vinger voelde koud aan tussen haar warme en natte schaamlippen, en daarnaast ook zo lekker. Toen ze het eerste cirkeltje draaide, holde ze haar rug en beet op haar onderlip. Niemand kon zo goed vingeren als een vrouw zelf, geen twijfel over mogelijk. Bij de minste, maar perfect gerichte aanraking schoot het genot vanuit haar spleetje tot haar hoofd en haar tenen.

Haar gedachten vervaagden bij ieder rondje wat ze draaide, het orgasme kwam dichterbij toen ze haar vinger van boven naar beneden liet strelen. Ze likte aan de wijsvinger van haar linkerhand, voordat ze deze naar haar tepel bracht en daar zachtjes in kneep. Tegelijkertijd liet ze twee van haar vingers bij haar naar binnen glijden. Fuck, wat was ze geil. Toen ze haar vingers terug naar haar clitoris leidde, voelde ze de eerste scheut van het hoogtepunt naderen en haar naakte, warme lijf schokte, terwijl haar vingers opnieuw haar klitje streelde. Iets harder, iets sneller en ze voelde zichzelf natter worden, vlak voordat ze ongelooflijk hard zou klaar komen. Het orgasme denderde door haar lichaam, de tintelingen namen bezit van haar en ze kreunde het uit. Haar ogen had ze dicht, op haar onderlip beet ze net iets te hard. Ah, dit was het gevoel waar ze al de hele dag naar had verlangd. Nog een keer streelde ze haar natte klitje, terwijl ze haar bezwete lijf schokte en natrilde van het hoogtepunt wat ze zichzelf zojuist had bezorgd. Ze zuchtte diep en opende al glimlachend haar ogen. Haar vochtige vingers haalde ze uit haar zwarte string, ze bracht haar middelvinger naar haar lippen, stak haar tong uit en likte deze af. Tijd voor een lange douche.

No tags 0 Comments 0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *