OPROEP: DOCU-SERIE

by
Het Lief Dagboek breidt uit. Ditmaal niet met een nieuwe column, maar met video en een ware beeldkunstenares. Enkele maanden geleden kregen we een mailtje met een zelfverzekerde tekst, een origineel plan en ook zeker een uitdaging. Om daar een succes van te maken, hebben we jou misschien wel nodig. Wij stellen voor: Leora.
 
“Om het direct even concreet te maken: voor mijn afstudeerfilm aan de Willem de Kooning academie ga ik, in samenwerking met Het Lief Dagboek, een docu-serie maken over de relatie tussen kunst en identiteit.
 
Toen ik op mijn zeventiende als kersverse studente de kunstacademie inliep had ik geen idee van wat me te wachten stond. Constant dacht ik ook dat er een punt zou komen waarop ik me zogezegd klaar zou voelen voor uitdagingen die op mijn pad kwamen. Ondanks dat ik uitdagingen wel aan ga, blijf ik worstelen met persoonlijke onzekerheden. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat mijn identiteit veel invloed heeft op het werk dat ik maak, maar ook dat mijn werk mij helpt een identiteit te vormen.
 
In de drie afleveringen die ik ga maken wil ik drie artistieke vrouwen centraal stellen. Ik wil mij graag laten inspireren door hun werk en hun verhalen over hun zoektocht naar het vinden van een identiteit en hoe dit hun werk heeft beïnvloed.
 
Op dit moment ben ik dus op zoek naar zo veel mogelijk inspirerende vrouwen die in de volgende leeftijdscategorieën vallen: 16-24, 30-40 en 60- 70.
 
Voel je je aangesproken en zou je het leuk vinden om uiteindelijk in deze documentaire je verhaal te vertellen? Schroom je dan niet om een mail te sturen naar leoradocuserie@outlook.com. Vertel over jezelf en je werk en stuur daarbij een foto, je telefoonnummer, e-mailadres en een link naar je portfolio/afbeeldingen waarop je werk te zien is.
 
Misschien drinken wij binnenkort wel een bakje koffie om te praten over het leven en de kunst. Ik wil graag weten wie je bent!”
 
Grijp je kans, zouden we zeggen.
No tags 0 Comments 0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *