Klik hier!

by

Het Lief Dagboek Kerstdiner
‘We maken er een chique teringzooi van!’

TICKETS

Met een 3 gangen diner inclusief drank in de Kopstootbar. De bovenste verdieping is helemaal van Het Lief Dagboek en zal als die chique poezen die we zijn op en top worden aangekleed. Door de avond heen zullen er verschillende sprekers voordragen voor het uiteindelijk helemaal uit de klauwen gaat lopen en zich omtovert in de after party die tot 03.00 zal duren.

Sprekers: Jerry Hormone (Jeroen Aalders), Emma (#BOOS), Mercedes Coco, MC Lost, Sophie Laurence & more T.B.A.

3 gangen inclusief bier, wijn, fris, Jajem en Singleton Whiskey.
Dresscode: Chique as fuck
17.00 tot 21.00 + After Party tot 03.00

Tickets: €44,50 inclusief everything: KLIK HIER!

Zien we je daar? Nu al honger en dorst in alcohol.


Gedurende het driegangendiner wordt er volop drank geschonken, waanzinnig, maar naast het assortiment de Kopstootbar hebben we meer:

🍷De lieve familie Caron sponsort Het Kerstdiner met hun eigen heerlijke rode wijn in een lichte, jonge en fruitige stijl vernoemd naar de jongste broer van de familie Caron, Lowel.

🥃Daarnaast hebben we godzijdank meer goede vrienden in de drankbusiness, dus er wordt whiskey geschonken en niet zomaar eentje: Singleton of Dufftown 12 years.

Get, wat een luxe! Dus hup, haal snel de laatste kaartjes: http://bit.ly/HLDKerstdiner

Kan je niet wachten met het proeven van de heerlijke Lowel? Bezoek dan Petit Caron, Café Caron of bestel de wijn lekker online: https://www.degoudenton.nl/caron-et-leclair-lowel-touraine-…

 

No tags 0 Comments 0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *